Rice Granola Gluten Free

Murase Corporation (Tokyo)

Demand for rice continues to decrease every year in Japan. In view of such circumstances, a well-established rice shop boasting a 90-year history has produced a granola series using rice with the aim of breaking new ground for the industry. Made with carefully-selected 100% domestically-produced rice, the rice granola is gluten-free and contains lactic acid bacteria derived from rice and galacto-oligosaccharide, offering numerous health benefits. The product has been developed by taking users’ lifestyles into consideration. For example, the package is easy to open and employs an elegant design so that it blends in with any kitchen interior. Also, by using rice in a granola format, it makes it more appealing to those who don’t usually eat rice. Gluten-free Rice Granola connects rice with new ingredients as well as with people who may not usually eat it.

Winner’s Voice

国内産100%のお米でつくったグルテンフリーの「ライスグラノーラ」は、大正15年創業のお米製品メーカーの「むらせ」が、「もっと日本の大地で育ったおいしいお米を食べてもらいたい」「もっとみんなにお米を好きになってもらいたい」、そんな思いを込めて、お米にこだわってつくったグラノーラです。健康や美容を気づかいながらも、日々、仕事や子育てで忙しい女性の方々に、食物繊維やビタミンなど、玄米の栄養が手軽に摂れ、しかもグルテンフリーで、カラダにやさしい朝ごはんをお届けいたします。牛乳や豆乳、ヨーグルトはもちろん、他の食材との相性にもこだわった食感、味をお楽しみください。また、開封時にハサミを使わずに真っ直ぐ切れるテープカットライン、キッチンに置いた際にライフスタイルにマッチするデザインなど、中身以外にもこだわっております。グルテンフリーに生まれ変わった新しいライスグラノーラをよろしくお願いします。

Murase Corporation

Details

2018 2nd session Award for Products
Genre:Food/Drink
Net weight
Rice Granola Maple 200g
Rice Granola Kinako 200g
Rice Granola Japanese Dashi 200g
Price
JPY498 per item (excluding tax)

Sales information